dr

Doliu in Motru. Un cunoscut medic s-a stins din viata

Ne-am gândit mult daca să scriem acest articol sau nu. Pentru început am considerat că nu acesta este rolul nostru, dar gandindu-ne mai bine am concluzionat că trebuie să scriem despre acest om extraordinar din respect și din admirație.

Din nefericire, s-a stins din viață unul dintre cei mai apreciați medici din Gorj, domnul doctor Daniel Radoslav. Din păcate a trebuit să plece un om în adevăratul sens al cuvântului, ce s-a dedicat peste măsură profesiei și mai ales instruirii a multor generații. Mulți dintre dumneavoastră i-ați fost pacienți, mulți elevi, prieteni și colegi, toți deopotrivă avem aceeași durere la aflarea acestei triste vesti.

Daca ar fi toți doctorii precum domnul doctor Radoslav, daca ar avea toți oamenii bunătatea dlui doctor, daca i-am urma fiecare devotamentul în ceea ce facem precum a facut-o dumnealui, aceasta lume ar fi una extraordinara!

Un suflet extraordinar a trebuit să plece, dar deși astăzi orașul nostru este in doliu, să ne gândim că a lașat în urma o lecție importantă pentru fiecare dintre noi: să fim oameni buni și devotați!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Sincere condoleanțe familiei!

Sursa imagine: FB

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *