Arest Motru3

Barbat din Motru arestat pentru lovire sau alte violențe

Barbat din Motru arestat pentru lovire sau alte violențe. Potrivit IPJ Gorj, la data de 12 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Motru, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în cursul zilei de ieri, pe fondul unui conflict, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Motru.

arestat

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere corespunzătoare.

Sursa: IPG Gorj

V-ar mai putea interesa: Cosmin Morega taxat dur de catre deputatul Dan Vîlceanu

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Tags: No tags

4 Responses