Ziua Tatalui2

Ziua Tatălui 2020, sărbătorită oficial pe 10 mai. Care este semnificația zilei

Anul acesta, Ziua Tatălui este sărbătorită pe 10 mai. A doua duminică din luna mai este aniversarea tăticilor, conform Legii 319/2009 privind instituirea Zilei Mamei și Zilei Tatălui, și este marcată printr-un Google Doodle dedicat.
Ce semnificaţie are Ziua Tatălui?
Semnificaţia Zilei Tatălui este legată direct de poziţia unui tată în familie, precum şi în societate. Ziua Tatălui are o semnificaţie importantă deoarece ajută la recunoaşterea contribuţiei individuale a fiecăruia dintre cei doi părinţi la viaţa de familie în particular şi la construirea societăţii în general.
Semnificația Zilei Tatălui este legată direct de poziția unui tată în familie, precum și în societate. Fiecare copil are nevoie atât de tatăl cât și de mama lui, pentru a crește într-un mod armonios. Un stil de viață sănătos poate constitui un model pozitiv pentru copil, viitorul adult.

“Cred că un tată este cineva,
Cine iubește necondiționat,
Nu există o formulă perfectă,
Pentru cine poate fi un tată “.
~Julie Hebert

Ziua Tatalui

Sursa: wow4u

V-ar mai putea interesa: Viata noastră de astăzi descrisă intr-o poezie veche de peste 180 de ani

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *