UATAA

Vor intra angajatii UATAA Motru in greva?

Situația din municipiul Motru nu este una tocmai liniștitoare în ceea ce privește funcționarea UATAA Motru. Motivul: nu au fost primiți banii de la Guvernul României pentru funcționare.

Riscuri: întreruperea agentului termic și a apei calde pentru două licee, două școli, trei grădinițe, toate instituțiile de stat de pe raza municipiului Motru, zeci de societăți comerciale și patru mii șapte sute de apartamente.
Primarul municipiului, Cosmin Morega trage un semnal de alarma pentru a primi sprijinul necesar din partea cetățenilor din municipiu, dar și din partea parlamentarilor din zona județului Gorj, vorbindu-se tot mai mult despre o posibilă grevă a angajaților ce ar urma fie susținuți și de către locuitorii orașului

V-ar mai putea interesa: PATRU PERCHEZIȚII DOMICILIARE EFECTUATE ÎN MOTRU, ÎNTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ

Sursa: RadioInfinit

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.