Caine

Vor fi eutanasiati cainii de la padocul din Motru?

Conform Pandurul.ro conducerea Directiei Publice Motru, prin reprezentantul acesteia – Dan Matei, consilierul fostului primar Gigel Jianu a transmis intr-o singura saptamana doua adrese catre primarul municipiului, Cosmin Morega prin care solicita aplicarea dispozitiilor legale referitoare la cainii bolnavi și batrani, aflati la padoc de peste 14 zile. In acest moment padocul adaposteste 76 de caini.

Eutanasiati

Tot conform sursei citate anterior, primarul localitatii se opune ferm acestor propuneri, solicitand conducerii DP Motru sa gasesasca alte solutii, inclusiv cea mai umana dintre ele: promovarea eficienta catre cei ce doresc sa adopte un catel.

“Potrivit unor documente, în anul 2018, la Motru au fost eutanasiați 52 de câini. ”Aceasta este mentalitatea la Motru
și cu greu o putem schimba. Câinii au fost eutanasiați pe timpul fostului primar Gigel Jianu și probabil consilierul
lui, Daniel Matei, numit acum de el la conducerea Direcției Publice Motru, continuă acțiunile acestea. Mai bine
ucidem decât să ne implicăm să facem ceva. Și aici este o treabă politică. Am spus și repet, eu nu sunt pentru
eutanasiere, ci pentru găsirea altor soluții”, a mai spus Cosmin Morega.”

Felicitari, dle primar pentru decizie!

V-ar mai putea interesa: REABILITAREA TERMICĂ A CASEI DE CULTURĂ MOTRU

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.