Florin Tuila Cosmin Morega

Va candida Florin Tuila pentru Primaria Motru? – Mesajul primarului din Catunele:

Din pacate pentru Motru, dar din fericire pentru cei din Catunele, singurul primar care ar fi putut schimba mun. Motru in bine a ales sa duca si mai departe activitatea de pana acum, impreuna cu echipa de profesionisti ce a format-o, refuzand o candidatura asteptata de un intreg oras. Astfel, PSD are un candidat pentru primaria Motru – viceprimarul localitatii, Cosmin Morega.

Postarea publicată de Comuna Cătunele

Dragii mei, vreau sa inchei toate discutiile privind candidatura mea la Primaria Municipiului Motru. La Motru va candida colegul meu de partid, Morega Cosmin. Asadar, nu am acceptat propunerile facute de organizatii politice sau de persoane bine intentionate de la Motru datorita relatiilor sufletesti si sentimentale legate intre mine si cetatenii Comunei Catunele. Am format o echipa buna(mai este loc de mai bine pentru “foarte buna”) care deserveste cetatenii comunei in toate problemele. Odata cu apropierea alegerilor au inceput discutii privind inlocuirea vicelui. Exclus! Comparati – l cu alti viceprimari si apoi discutati! Isi face datoria conform Legii Administratiei Publice. Daca sunt probleme, eu sunt responsabil si eu trebuiesc inlocuit. Deci, cei ce nu le place de vice nu inteleg ca nu lovesc unde trebuie. Sarcinile lui sunt: munca impreuna cu echipa de muncitori(cosit, deszapezit, vidanjat, interventii cu utilajele, intretinerea domeniului public si utilajelor, etc) si alte activitati administrative. De asemenea, nu accept discutii defaimatoare la adresa mea cu mentiunea ca voi raspunde pe masura. Sunt 100% transparent, greu de crezut de putini. In concluzie, voi mai ramane la Catunele pentru cel putin 4 ani, perioada in care voi face impreuna cu echipa tot ce este posibil pentru mai binele comunitatii noastre. F. Tuila

Sursa foto: Facebook

Florin Tuila, Primaria Motru, candida, Cosmin Morega, PSD

V-ar mai putea interesa: PSD Gorj a anunțat candidatura lui Cosmin Morega pentru Primăria Motru! Cum vi se pare propunerea?

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *