Florin Tuila comuna Catunele

Un adevarat primar – Tuila Florin

Am insistat mereu ca oamenii sa nu se lase pacaliti in campania aceasta, am insistat sa taxeze minciuna si hotia, am insistat ca fiecare alegator sa mearga la vot si sa aleaga un primar serios, un gospodar adevarat, indiferent cine ar fi fost acela.

Cand oamenii isi doresc schimbare este absolut normal sa aleaga seriozitatea si decenta, sa aleaga in primul rand OMUL pentru functia de primar, nu partidul si evident echipa acestuia pentru consiliul local.

Din fericire pentru locuitorii comunei Catunele nu au existat astfel de dubii cu privire la modul in care vor alege pentru ca de 20 de ani primarul localitatii, Florin Tuila le-a usurat alegerea prin seriozitate si prin modul in care a stiut sa gospodareasca comuna.

Dupa cum am mai precizat, ar fi fot frumos sa fi candidat pentru functia de primar in municipiul Motru, dar il asigura in continuare de toata aprecierea noastra, a celor din Valea Motrului.

Succes in noul mandat! Primar, Tuila Florin

V-ar mai putea interesa: SURPRIZA – Cine castiga Primaria orasului MOTRU

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.