Tragedie

TRAGEDIE pe râul Motru: un copil, mama și bunicul, înecați

Caz șocant: trei persoane s-au înecat în râul Motru. Este vorba de un copil de opt ani, de bunicul lui de 80 de ani și de mamă.

“Am primit un apel prin care am fost anuntați că sunt 3 persoane înecate în râul Motru. La fața locului au fost direcționate două ambarcațiuni, un echipaj SMURD precum și două echipaje SAJ. Primele echipaje sosite la fața locului au fost echipajul SMURD și un echipaj SAJ care au constatat că două persoane fuseseră scoase de către localnici în stare de inconștiență. Este vorba despre un copil în vârstă de aproximativ 8 ani, un bărbat de aproximativ 80 de ani și o femeie. S-a trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Echipajele noastre de interventie au găsit și femeia în apele râului, din păcate tot în stare de inconstiență. Se pare că baiatul a fost primul care s-a înecat iar bărbatul și femeia au încercat să-l salveze. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva pe victim”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

râul Motru

Sursa: Radio Infinit

V-ar mai putea interesa: Lac de lângă Motru, acoperit cu steril – Video

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.