sport1

Teren de sport nou, la MOTRU

Primaria Municipiului Motru a anuntat in aceasta zi concretizarea demersurilor efectuate in vederea construirii unui teren de sport nou la Colegiul Național George Coșbuc, proiect aprobat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

“În urma demersurile noastre, astăzi ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației a semnat ordinul pentru construirea unei baze sportive noi la Colegiul Național George Coșbuc.”

teren de sport Motru

“#Obiectivul face parte din Subprogramul “Complexuri sportive” din cadrul Programului național de construcții de interes public și social (#PNCIPS), derulat și finanțat prin #CNI.”

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *