CCR2

Sunteti de acord cu decizia CCR de a nu elimina pensiile speciale?

Decizia CCR a fost clar influențată de proriul privilegiu, pensiile speciale fiind un venit in plus și pentru ei. Aceste pensii sunt imense, în timp ce copii care vor învețe nu au nici macar o tabletă pentru a putea face cursurile online, în timp ce diverși oameni de afaceri pun mână de la mână cumpere echipamente de testare pentru cetățenii romani, în timp ce toată țara este la pământ, noi, a se înțelege NOI PLĂTIM pensiile acestea.

Este corect ca cineva care beneficiază de un privilegiu ca acesta decidă el dacă rămână sau nu în vigoare?

„Judecătorii speciali ai CCR nu-şi taie privilegiile. Întrebarea legitimă a PNL este cum pot nişte judecători ai CCR, beneficiari de pensii speciale, să judece cu bună-credinţă, desfiinţarea pensiilor speciale? O altă întrebare este dacă vreodată, în România, cât timp judecătorii CCR beneficiază de privilegii şi de cumul pensie-salariu, vom putea avea o decizie favorabilă desfiinţării pensiilor speciale?”, spune Florin Roman.

Ludovic Orban: În ceea ce privește legea legată de neconstituționalitatea legii inițiate de PNL, care a reglementat desființarea pensiilor speciale, prin această decizie CCR a arătat că nu vrea să existe dreptate în sistemul de pensionare.

Decizia CCR, pensii speciale, privilegiu
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Sursa: Digi24

V-ar mai putea interesa: Declarația pe proprie răspundere a fost modificată

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *