dg2

RABUFNIRE “Stați in casa, dar sclavii au voie sa meargă sa muncească”

Sportivul Daniel Ghita a avut o rabufnire, justificata, zilele acestea in social media cu privire la ceea ce se intampla in tara noastra:

  • oameni ce respecta recomandarile si obligatiile ordonantelor militare pentru a sta in casa;
  • afaceri ce se inchid din pacate ca urmare a starilor de urgente emise de catre autoritati;
  • paduri jefuite fara nicio jena inlumina zilei;
  • oameni care primesc permisiunea de a munci in agricultura in alte tari, dar pot calatori, dupa cum s-a vazut in Cluj unde circa 2000 de oameni au stat in acelasi loc, fara o distantare de 1,5m sau 2.

Redam mai jos ce a mentionat Daniel Ghita in postarile sale si concluzionati dumneavoastra cat adevar este in vorbele lui.

rabufnire 

“Stați in casa, dar sclavii au voie sa meargă sa muncească, ca va credeți rasa superioară, noua românilor?

E atât de rușinos acest demers pentru România: suntem tratati ca sclavi și mâna de lucru!
Nu aveți refugiați sa muncească ? Nu, ca aia au fost bine primiti, românii, nu! Românii ii primiti doar la munca.
Rusine,cum va bateți joc de poporul român! Aveți ce ati votat: GuWerner, cel mai prost Guvern din istoria Românie!

Românii, care trebuie să plece in Germania și Italia , ca mână de lucru ieftină, au voie sa plece?
Nu se mai răspândește Covod 19?
Românii tinuti in case, amenzi și teroare, și restul au voie ?

Vela Vuvuzela da Ordonanța Nr 8,9,10,11,12 , dar nu da ordonanta de Urgenta de a opri defrisarea a padurilor din România! Nu, pădurile trebuiesc defrișate, nu sunt importante , ca doar noi suntem obligați să stam in case, sa nu vedem jaful padurilor!

Nu mai citește Vela după fițuici!? Echipa de comunicare, au mai nou casti, ca altfel nu sunt in stare sa ne comunice: ca suntem amendați, dar când are Germania nevoie de forta de munca, ascultam ce ordona stapanii!

https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/gigi-becali-reactie-nervoasa-dupa-ce-mii-de-romani-au-plecat-la-munca-in-germania-merkel-la-sunat-pe-orban-dane-niste-sclavi-224749.html

Raed Arafat este unicul care sta și vorbește cu empatie, eu nu am văzut o casca. Îl luați acolo, ca sa aveți credibilitate? Nu sunteți in stare de numic: GuWerner știe sa recite bine după fițuici, zero empatie pentru poporul român! Aduce Armata și Jandarmeria pe străzi sa sperie populația! Acum e buna Jandarmeria ?

Nu suntem prosti: VA VEDEM! In curând ne unim și o sa vă aratam , ca NOI NU SUNTEM SCLAVII Europei de Vest!

Cand dati ordonata de urgenta sa stopați defrișările padurilor din România și interzicea exportului de lemn brut ? Când ? Din 2015 cerem acest lucru!

Nihil Sine Deo

#VaVedem #StopDefrisarilor #agentgreen #sclaviieuropeidevest”

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *