Spitalul Județean de Urgenta Targu Jiu

Spitalul din Targu Jiu in CARANTINA – 64 suspecti de o posibila infectare cu noul CORONAVIRUS

Spitalul Județean de Urgenta din Târgu Jiu este în carantina după ce ieri au fost confirmați pozitiv 3 dintre angajați, inclusiv directoarea de îngrijiri medicale.
Tot în decursul zilei de ieri au fost testați 64 de suspecți, pe lângă conducerea spitalului.
Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, spune că vor trebui desemnate alte persoane care să se ocupe de partea de resurse umane și achiziții.

Direcția de Sănătate Publică a dispus că întregul personal TESA al spitalului din Târgu Jiu să fie izolat, a spus
directorul financiar Gigel Capotă la Radio Infinit, după ce mai mulți angajați ai spitalului au fost “pozitiv” la testul pentru noul coronavirus. “Direcția de Sănătate Publică a și luat măsura că întreg personalul să fie izolat conform procedurilor. Mă refer în primul rând la partea de TESA, apoi în funcție de ancheta epidemiologică și în anumite secții”, a explicat Capotă.

Spitalul, Spitalul Județean de Urgenta, Targu Jiu, carantiva, coronavirus

Sursa: Radioinfinit.ro

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *