Primaria Motru sotia unui angajat

Sotia unui angajat de la PRIMARIA MOTRU confirmata cu noul coronavirus.

Intr-o interventie la Radio Infinit primarul municipiului Motru, Gigel Jianu a confirmat ca sotia unui angajat al Primariei Motru a fost confirmata cu noul coronavirus.

Persoana in cauza lucreaza la un magazin de materiale de constructii, nefiind cunoscuta sursa infectarii, iar in acest sens o ancheta epidemiologica fiind in desfasurare.
In cazul sotului ancheta epidemiologica se va face doar in cazul in care acesta sau o alta persoana din familie va fi sau vor fi infectati. Daca sotul, angajatul Primariei va fi confirmat pozitiv, se vor face verificari si in cazul colegilor de serviciu.
Inca o data primarul localitatii a precizat ca starea de spirit a colegilor din primarie este una buna, tinand cont de recuperarea foarte buna a celorlate persoane ce au avut acest virus, iar persoanele decedate si inregistrate cu COVID-19 aveau cu totul alte afectiuni, dar au fost intregistrate cu noul virus deoarece il aveau in organism.
Primarul nu a avut un contact cu sotul persoanei infectate deoarece natura postului nu impunea interactiune intre acestia. De asemenea primarul localitatii a mai precizat ca sotul persoanei infectate era/este in concediu, institutia locala functionand cu 25-30% din personal.

Sursa: RadioInfinit

Sotia unui angajat, Primaria Motru, Gigel Jianu, ancheta epidemiologica

V-ar mai putea interesa: Cand se va deschide fabrica de tricotaje din MOTRU?

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *