Motru COvrigi

Solidaritate pentru o familie greu incercata din Covrigi

Pentru ca niciun alt gest nu poate spune mai multe despre caracterul unui om decat solidaritatea, astazi vrem sa felicitam locuitorii din MOTRU pentru implicarea de care au dat dovata, respectiv pe cei ce nu au ramas nepasatori si au contribuit cat au putut pentru a ajuta o familie greu incercata din localitatea Covrigi.

Poveste sunt convins ca o cunoasteti, iar ceea ce vrem noi sa prezentam este implicarea de care a dat dovada in primul rand dna Daniela Elena Cîrjan, dar si cei ce au donat bunuri si/sau bani. Ii felicitam si pe cei ce, in mod voluntar au mers si au inceput sa construiasca, de la zero o casuta pentru familia  formata din doi copii, mama lor ce a suferit un accident si bunica ce in acest moment este stalpul familiei.

Daca vreti sa ajutati, in urma discutiei avute cu dna Daniela Elena Cîrjan, va recomandam sa luati legatura cu dumneaei.

Desi vorbim de o situatie foarte trista, astfel de gesturi ne fac sa vedem lucrurile cu incredere si sperata. Asta inseamana o comunitate unita, asta inseamna sa fii OM!
Sper ca gestul fiecaruia dintre voi sa fie rasplatit inzecit!

Felicitari tuturor celor implicati!

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

One Response