alexandra-macesanu-familie

Rudele Alexandrei Măceșanu au mai primit o lovitură. Au fost luate cu duba

Familia Alexandrei Măceșanu a trecut, din nou, prin clipe grele după ce a fost luată cu duba și dusă la Tribunal, în privința probei cu martori. Rudele principalului suspect au fost citate legal, iar cele ale Alexandrei Măceșanu au fost preluate cu duba, sub escortă de către oamenii legii, relatează Spynews.

 „Amână cauza la data de 28.07.2021, ora 09:30, pentru administrarea probei testimoniale, cu audierea martorilor menţionaţi în rechizitoriu. În acest sens se citează martorii:Ruxăndescu Alexandru, Bălan Daniela Florentina, Dincă Elena, Dincă Gheorghe Daniel, Dincă Mihai Adrian şi Sandu Valică. Emite mandate de aducere pentru martorii Măceşanu George şi Vlad Eugeniu Cătălin. Respinge cererea de probatoriu formulată de avocat Obîrşanu Carmen”, au hotărât magistrații.
“Prorogă discutarea probei cu înscrisuri solicitată de avocat Obîrşanu Carmen întrucât, înscrisul constând în scrisoarea inculpatului Dincă Gheorghe adresată familiei Melencu, a fost depus la acest termen de judecată, după ce va fi observată de către instanţă, reprezentantul Ministerului Public şi celelalte părţi, pentru termenul acordat în cauză”, au mai decis judecătorii, conform sursei citate.

În timp ce în cazul rudelor fetei violate și ucise au dispus să fie duse cu duba poliției la proces, în cazul lui Gheorghe Dincă judecătorii au decis să facă pe poștașii.

Va reamintim ca Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019 și, a doua zi după ce a fost răpită, ea a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență și să ceară ajutorul autorităților. Tot efortul fetei a fost in zadar si incompetenta autoritatilor a fost permis unui criminal sa ii curme viata.

Alexandrei Măceșanu

V-ar mai putea interesa: Romania, tara interlopilor?

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.