Casa-de-Cultura-Motru

REABILITAREA TERMICĂ A CASEI DE CULTURĂ MOTRU

In decursul zilei de 19.05.2021, Primaria Municipiului Motru a transmis urmatoarea informare, privind reabilitarea termica a Casei de Cultura Mortu:

Astăzi, 19.05.2021, a fost predat amplasamentul către constructor – SC LUXURIA AEDIFICIUM SRL, pentru obiectivul ”Reabilitarea termică a Casei de Cultură”, în valoare de 2.639.743,69 lei fără TVA, realizat în cadrul proiectului cu finanţare nerambursabilă ”Reabilitarea termică a Casei de Cultură”.Lucrarea, finanţată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, va demara la începutul lunii Iunie și cuprinde următoarele lucrări:• anveloparea termică a clădirii;• lucrări de reabilitare și modernizare conexe;• lucrări de reabilitare și modernizare instalații electrice, sanitare și termice interioare;• instalare de hidranți interiori și exteriori;• amenjarea unei centrale termice;• rețele exterioare (apă, canalizare, electrice);• realizare trotuar de protecție;• instalare de panouri solare și fotovoltaice;• lucrări de instalații de semnalizare, avertizare și detecție incendii, de limitare și stingere a incendiilor.Durata de execuție a lucrării este de 7 luni.La predarea amplasamentului au participat alături de dl. primar Morega Costel-Cosmin, echipa de implementare a proiectului, dirigintele de șantier, proiectantul și reprezentanții constructorului.

Deoarece a ajuns într-o stare deplorabilă, așa cum a prezentat chiar primarul municipiului pe rețelele de socializare, Casa de Cultură Motru are nevoie de reabilitare. Cine se face vinovat de starea în care a ajuns clădirea Casei de Cultură este ușor să precizăm…
Dar la fel de ușor de precizat este cine va plăti pentru incompetanta sistemului administrativ: cetățenii orașului Motru care probabil nici nu au ajuns vreodată în aceasta clădire pentru că nu ar fi avut de ce.

Vă reamintim că în orașul Motru sunt copii care nu stiu cum arata un cinematograf, vă reamintim că în orașul Motru exista copii care nici macar nu știu cum arată o sală pentru spectacole.

Sursa: Facebook Primaria Municipiului Motru
V-ar mai putea interesa: Solidaritate pentru o familie greu incercata din Covrigi

REABILITAREA TERMICĂ A CASEI DE CULTURĂ MOTRU
Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.