motru2

Raspunsul primarului Gigel Jianu legat de fabrica de confectii. Ce se va intampla cu activitatea fabricii?

Ca urmare a acuzelor inaintate de catre viceprimarul Cosmin Morega privind controalele efectuate la fabrica de confectii, raspunsul primarului Gigel Jianu a fost: ”Cosmin Morega are un fix în ceea ce mă privește! Nu-l mai iau în seamă pe acest om!”

In ceea ce priveste activitatea fabricii, primarul pare sa nu fie de acord cu continuarea activitatii deoarece mastile produse aici nu au un anumit filtru care sa retina bacteriile, nefiind avizate.

In replica viceprimarul Cosmin Morega a venit cu completari, precizand concluziile controlului, respectiv faptul ca mastile nu sunt facute pentru spital, sunt facute ca un mod de preventie pentru cetateni.

Bun!

Oare mai este cineva in Motru care sa nu fie dezgustat de acest penibil “razboi” intre primar si viceprimar?
In afara de a arata cu degetul unul catre celalalt au mai facut ceva pentru acest oras?

De ce nu ati arătat cu degetul pana acum in alt mod: “Acesta este proiectul gandit de mine”, “Acesta este petecul de drum dintre Motru si Rapa asfaltat de mine”?

Un oras frumos precum Motru merita sa fie manageriat de oameni pricepuți, gospodari, care se trezesc zilnic gandindu-se la cetatenii pe care ii reprezinta, nu de oameni care se trezesc gandindu-se cum sa arunce cu noroi in ceilalti.

Raspunsul primarului Gigel Jianu
Raspunsul primarului Gigel Jianu

Sursa: RadioInfinit

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.