motru.eu

Ramona Strugariu cere explicații în cazul acuzatiilor de VIOL de la Scoala de vara AUR

Într-un moment de îngrijorare crescândă, Ramona Strugariu, copreședintă a Partidului REPER, adresează o solicitare publică președintelui AUR. Exista acuzatii de viol ce s-ar fi petrecut la Scoala de vara AUR

Prima solicitare: “Domnule Simion, explicați cum se împacă violul cu valorile familiei și copiilor”

“Explicați-ne, domnule Simion, cum se împacă violul şi abuzul asupra minorilor cu un partid care apără declarativ familia şi copiii României. Vă cer să explicați public urgent situația de la Constanța, dezvăluită de presă, unde o copilă a consumat băuturi alcoolice împreună cu colegi de la AUR, conform propriilor declarații, până la inconştiență, apoi s-a trezit cu urme de abuz sexual, conform evaluărilor medicale”, a declarat Ramona Strugariu.

Apel la anchetă: Autoritățile trebuie să acționeze cu celeritate și să asigure justiția

De asemenea, copreședinta REPER face un apel către autorități să efectueze o anchetă rapidă și exhaustivă în acest caz,. Cei găsiți vinovați de ce s-a intamplat la Scoala de vara AUR sa fie pedepsiți conform legii.

Indignare și solidaritate: “Politicieni violatori de copii?”

Îngrijorare profundă pentru victimă și familie

“Politicieni care săvârșesc astfel de fapte asupra copiilor, domnule Simion? Aceasta este imaginea politică pe care o promovați, mințind cu nerușinare oamenii nevinovați cu privire la protejarea valorilor și credinței? Simpatiile mele sunt alături de adolescenta de 17 ani care a trecut prin această tragedie și de familia ei. Ei au avut încredere că fiica lor este în siguranță alături de cei care se autointitulează “apărătorii” familiei și copiilor.

Este o situație de neînchipuit, domnule Simion. Dacă o minoră ajunge să fie expusă consumului excesiv de alcool și agresiunilor intime din partea colegilor săi de partid de la AUR, chiar în timpul unei școli politice de vară, atunci nu mai este loc pentru dumneavoastră în fața opiniei publice. Este momentul pentru dumneavoastră să răspundeți public și să solicităm autorităților să efectueze o anchetă amănunțită și rapidă asupra acestei tragedii. Oamenii trebuie să știe cui le încredințează copiii lor și destinul țării, în egală măsură”, a subliniat Ramona Strugariu.

Concluzie: Apel pentru transparență și justiție rapidă în cazul agresării intime la școala AUR

Sursa: Ramona Strugariu 

Ramona Strugariu

V-ar mai putea interesa: Dacian Cioloș solicită președintelui Klaus Iohannis blocarea deciziilor europene până la aderarea la Schengen

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.