covid19

Primaria Municipiului Motru – Apel către cetățeni

Primaria Municipiului Motru face urmatorul apel către cetățeni:

În urma apariției unui caz confirmat de Covid 19 pe raza Municipiului Motru, și existența mai multor persoane posibil infectate, ce așteaptă rezultatul testării, Direcția de Sănătate Publică Gorj a desfășurat o anchetă epidemiologică, în urma căreia contacții direcți ai persoanei respective și familiile acestora, au fost plasate în izolare la domiciliu.
Facem un apel către cetățeni:
– Respectați toate prevederile Ordonanțelor Militare!
– Ieșiți din casă doar dacă este absolut necesar!
– Respectați regula de distanțare socială, de minim 2m!
– Folosiți mască atunci când ieșiți din casă!
– Masca trebuie să acopere atât gura cât și nasul;
Direcția de Sănătate Publică Gorj, Poliția Municipală Motru și Primăria Motru au luat măsuri suplimentare pentru a preveni răspândirea virusului responsabil de Covid-19.
În acest sens, vor fi intensificate controalele atât în oraș, cât și în toate punctele de acces în/și din oraș.
Nu este suficient să fie prezentată Declarația pe proprie răspundere, este necesar să fie motive bine întemeiate pentru a circula.
Respectând aceste măsuri, ne protejăm sănătatea și în același timp protejăm sănătatea celorlalți.
Vă mulțumim pentru colaborare!

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *