lj1

Primaria Motru – Modernizare locuri de joaca

Primarul localitatii, Gigel Jianu anunta in urma cu cateva ore ca modernizarea locurilor de joaca este o prioritate pentru Primaria municipiului Motru, urmand ca pe langa locurile de joaca modernizare sa fie aduse la standarde actuale si celelalte, dar mai ales interesul de a amenaja locuri de joaca noi in satele componente.

Primaria Motru, Modernizare, Locuri de joaca

“Ştim cu toţii că jocul este indispensabil dezvoltării si educării copilului.
Pentru copii, jocul reprezintă ocazia de a învăţa să cunoască lumea care îi înconjoară şi, de asemenea, de a învăţa să se descopere pe ei înşişi, pentru a putea evolua într-un ritm propriu. În acelaşi timp, prin joc, copiii se pot apropia şi pot comunica mai eficient.
Copiii sunt viitorul, de aceea am investit sume importante pentru modernizarea locurilor de joacă din oraş.
Atât locurile de joacă din Parcul central, cât şi cele din cartiere, au fost amenajate astfel încât să fie îndeplinite atât standarde ridicate de calitate, cât şi pentru a dezvolta armonios imaginaţia copiilor care le folosesc.
Acesta este doar începutul, vom moderniza și celelalte locuri de joacă din oraș și vom amenaja unele noi în satele componente și aparținătoare.
#Aceeași cale, cea dreaptă!”

Sursa: Facebook

V-ar mai putea interesa: Va pleca primarul din Catunele, Florin Tuila de la PSD?

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.