Lupte-Motru2

Prima competiție de lupte după aproape 25 de ani în Motru

Mihail Țurlea, organizatorul evenimentului sportiv de lupte:

“Am fost onorat să organizez astăzi alături de domnul Pușcașu Ionuț și Asociația Club Sportiv Aktiv Padea prima competiție de lupte după aproape 25 de ani în municipiul Motru. După cum spuneam, aproape două decenii și jumătate de secetă a sportului motrean, altădată o pepinieră pentru loturile naționale, secetă pe care au pricinuit-o toți cei care au avut frâiele administrației de-a lungul acestor ani!
Sunt onorat și în același timp fericit pentru faptul că aproape 150 de delegați au contribuit la repunerea sportului motrean pe harta competițională! Pe lângă aceștia, părinți, frați și iubitori ai sportului au creat ceea ce Motru merită an de an! Eforturile câtorva persoane dintre care, cu mândrie, fac și eu parte, au dus la îndeplinirea unui proiect, Cupa Aktiv Motru, care speram sa devina o competiție permanentă, desfășurata an de an!
Motru merită mai mult decât ignoranță și văicăreală. Am demonstrat că nu trebuie să avem așteptări doar din partea autorităților locale!
În încheiere vreau să le mulțumesc și să îi enumăr pe toți cei care au făcut posibil un eveniment de o asemenea anvergură în municipiul Motru:
Ionutz Pks
Tiger Box (Cosmin Mocanu)
Dir. Adj. Radutoiu Sorin
Dir. Loredana Brujan
Dir. Adj. Maria Birnoiu
Dir. Sorin Neagu
Cristian Ramescu
Denis Halaicu
Lazar Adrian Silviu
Gheorghe Visan
Ion Sanda
Maria Lorena Tarcau
Gabi Matei
Cristian Ovidiu Popa
Alex Băcescu
Visan Adrian
Vali Valy Trusconiu
Parteneri media: newsbucuresti.ro, Ecopolitic News, pressonline.ro Iulia Birnoiu și nu în ultimul rând mulțumesc antrenorilor cluburilor prezente alături de sportivii talentați!
Sperăm ca reușita acestui eveniment să atragă atenția autorităților locale asupra nevoilor societății pentru a găsi resurse de dezvoltare a sportului de orice natură.”

Lupte

Sursa: Facebook
V-ar mai putea interesa: Scoala motreană de lupte pe podiumul de la -CUPA REȘIȚA

2 Responses