Motru-4-retineri

PATRU REȚINUȚI ÎN URMA UNUI SCANDAL LA MOTRU

PATRU REȚINUȚI ÎN URMA UNUI SCANDAL LA MOTRU

În noaptea de 19/20 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că în fața unui local de pe raza municipiului ar avea loc un scandal. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar cu ocazia cercetărilor preliminare a rezultat faptul că, după miezul nopții, în fața unui local situat în Parcul Central din localitate, a avut loc un conflict spontan, între patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani, din municipiul Motru și din comuna Florești, județul Mehedinți, ocazie cu care aceștia s-au lovit reciproc, cauzându-şi leziuni traumatice.

În urma conflictului, un tânăr de 32 de ani din Motru a suferit leziuni în zona capului și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, refuzând internarea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În această dimineață, polițiștii au luat măsura reținerii celor patru, toți fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj pentru 24 de ore.

PATRU REȚINUȚI

Sursa: IPJ Gorj

V-ar mai putea interesa: Barbat din Motru arestat pentru lovire sau alte violențe

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.