mascati

PATRU PERCHEZIȚII DOMICILIARE EFECTUATE ÎN MOTRU, ÎNTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ

PATRU PERCHEZIȚII DOMICILIARE EFECTUATE ÎN MOTRU, ÎNTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ

Conform Politiei Romane:

La data de 26 noiembrie a.c.,  polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Motru, într-un dosar penal de evaziune fiscală.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, o societate comercială din municipiul Motru, în perioada 2017-prezent, ar fi realizat venituri din organizarea de evenimente prin intermediul  a trei spaţii special amenajate, fără a înregistra sumele obţinute în documentele contabile, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind în cuantum de aproximativ 139.232 lei.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au  identificat și ridicat  mai multe documente în vederea continuării cercetărilor.

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.