a

Oportunitate pentru micii si marii producatori din zona MOTRU

O nouă oportunitate pentru micii, dar și marii producători din zona Motru este gata se lanseze. Marinela Strimbulescu promovează și susține asociațiile de producători, producătorii mari și mici din Gorj și din toată țara și împreună cu un grup mai mare de persoane, asociații de producători, producători și firme pun la dispoziție o platforma online: Butic.TransaTravel.ro, care va fi curând disponibilă și producătorilor din zona Motru.
oportunitate

Ne-a precizat condițiile generale pentru producători pentru a putea vinde online:
#este necesar să dețină toate documentele legale de comercializare și aici ar putea interveni Primăriile din din #Motru,#Broșteni, #Glogova, #Cătunele, #Samarinești, #Vagiulesti,#Florești, #Corcova etc; la procurarea acestor documente într-un mod cât mai facil de către persoanele interesate;
#dacă sunt persoane fizice: atestat de producător;
#dacă sunt PFA, II, IF să fie autorizați DSV ca exploatații comerciale de tip A.
#dacă prelucrează laptele să aibă un centru de prelucrare lapte autorizat de DSV.
Platforma destinata producătorilor poate fi găsită la aceasta adresa online: Butic.TransaTravel.ro iar anunțurile de pe platforma le vom publica si populariza și prin intermediul grupului nostru de Facebook, pe masura ce devine diponibila si producatorilor din zona Motru.
Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *