Oradea

O tânără însărcinată a fost agresată sexual în plină zi, în Oradea! Autorul a fost prins de trecători şi apoi reţinut

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Drăgeşti a fost reţinut pentru 24 de ore şi este anchetat pentru agresiune sexuală după ce, luni, în timp ce se afla pe o stradă din cartierul Rogerius, a atins în zonele intime o femeie însărcinată.

Incidentul s-a produs, luni, la prânz, pe strada Posada. Tânăra circula pe trotuar împreună cu un copil mic şi a trecut pe lângă un bărbat care s-a întors după ea şi a început să o pipăie.

Femeia a intrat în stare de şoc şi a căzut în genunchi, iar agresorul ei a luat-o la fugă, fiind însă prins imediat de doi trecători care văzuseră incidentul.

Mai multe informatii: EBihoreanul.ro

V-ar mai putea interesa: Fostul episcop al Hușilor, reținut de procurori, fiind acuzat de viol și abuz sexual împotriva unui fost elev

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *