Nereguli Motru

Nereguli în municipiul Motru: Reabilitarea străzilor aduce la lumină posibile construcții ilegale și camere video orientate ciudat

Primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, a anunțat recent că străzile Minerului și intrarea spre Judecătorie și Parchet vor fi reabilitate din bugetul local pentru a asigura siguranța și confortul cetățenilor. Cu toate acestea, în timpul masurătorilor efectuate înainte de începerea lucrărilor, s-a descoperit că spațiul ce urmeaza sa fie reabilitat este mai mare in documente decât cel din teren.

Nereguli Motru

În urma acestei constatări, primarul a efectuat o inspecție personală în teren și a descoperit că există două posibile construcții ilegale pe spațiul public. De asemenea, a fost observat faptul că pe una dintre clădiri sunt instalate două camere video care nu aparțin instituțiilor locale ce sunt orientate cel putin ciudat: una dintre ele spre Scoala Generala Nr. 1 si cealalata catre strada Justitiei unde sunt intrarile de la Judecatoria si Parchetul Motru.

De asemenea, o altă neregulă a fost descoperită în timpul inspecției, respectiv construirea unui acoperiș în jurul unui stâlp de iluminat public, care este încă funcțional. Toate aceste probleme au dus la o nouă rundă de masurători și investigații pentru a determina cauzele acestor diferențe și pentru a remedia neregulile.

Primarul Cosmin Morega a declarat că este important să se respecte regulile și să se asigure că toate construcțiile și instalațiile sunt autorizate corespunzător. Reabilitarea străzilor va fi continuată numai după ce toate problemele vor fi soluționate.

În concluzie, reabilitarea străzilor din municipiul a scos la iveală o serie de nereguli in Motru. Autoritățile locale au luat măsuri imediate pentru a remedia situația și pentru a asigura că reabilitarea străzilor va fi făcută conform tuturor normelor și regulilor în vigoare.

Sursa: Facebook (Kiss Taxi Company Motru Private group)

V-ar mai putea interesa: Elevii de la Colegiul Național ‘George Coșbuc’ Motru câștigă premii la Olimpiada Județeană de Fizică”

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.