199999999

Motru – Spitalul Municipal – lucrari de modernizare

În urma discuției avute cu viceprimarul localității, dl Cosmin Morega, informăm lucrările de modernizare de la Spitalul Municipal Motru continuă, în vederea creșterii calităţii serviciilor medicale oferite populaţiei.

Astfel, vor fi modernizate 10 rezerve din secția Interne, principalele lucrări fiind:

  • lucrări de reabilitare a incintelor – zidărie, placări specifice, zugrăveli, etc;
  • reabilitarea și/sau înlocuirea instalaţiilor -apă şi canalizare, electrice, sanitare, termice, de ventilaţii, de transport al fluidelor medicale;
  • înlocuirea tâmplăriei existente cu una noua, de termopan;
  • mobilier specific unui salon medical, inclusiv linoleu antibacterian;
  • instalații specifice, instalaţii de curenţi slabi (detecţie incendiu, comunicare voce/date, control acces).

Este de apreciat în primul rând efortul echipei ce face tot posibilul urgenteze finalizarea lucrărilor, astfel încât calitatea serviciilor medicale fie la un nivel cât mai ridicat.

Sursa foto: Cosmin Morega

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *