Motru sus4

Motru: situația devine critica – VEZI CÂTE NOI CAZURI DE INFECTARE CU COVID-19 AU APĂRUT

Din păcate situația devine tot mai alarmantă în municipiul Motru după ce alte 5 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate. Numărul pacienților testați pozitiv cu COVID-19 ajungând astfel la 11 cazuri in orașul Motru.

Este vorba despre trei femei, salariate ale Fabricii de Confecții din localitate, și de doi bărbați internați la Spitalul Minicipal Motru, aceștia urmând, cel mai probabil sa fie transferați la spitalul din Targu-Carbunesti.

Gândurile noastre de bine se îndreaptă către familiile ce trec prin aceasta încercare grea, urându-le multă sănătate și putere sa se însănătoșească repede!

Motru, situația devine critica, NOI CAZURI DE INFCTARE CU COVID-19

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *