motru 2

MOTRU – Primarul Gigel Jianu: Informare 05.05.2020

Informarea primarului Gigel Jianu privind evolutia situatiei din Motru:

“În ultimele 24 de ore, la Spitalul Municipal Motru, s-au înregistrat două internări cu suspiciune de infectare cu coronavirusul SarsCov2.
În spital se mai află alți doi pacienți pentru care nu au venit, încă, rezultatele.

De asemenea, astăzi nu am înregistrat nici o externare ca urmare a vindecării de COVID-19, astfel că, numărul de vindecări rămâne la cinci pacienți.

Starea generală de sănătate a tuturor pacienților este bună, așa încât, este evident că decesul pacientului, înmormântat ieri, se datorează celorlalte afecțiuni, destul de grave, pe care le avea.

Pentru astăzi informațiile vi le voi prezenta sub formă grafică, după cum urmează:
– numărul de pacienți internați zilnic, începând cu data de 17 aprilie și până azi la ora 13.00;
– situația pacienților confirmați pozitiv sau negativ în ceea ce privește infectarea cu SarsCov2, precum și numărul pacienților care nu au primit rezultatul testelor;
– situația tuturor pacienților internați la Spitalul Motru, în funcție de adresa de domiciliu;
– situația pacienților trimiși la alte spitale pentru tratament sau acasă, la domiciliu, pentru cei negativi și care nu au contacți pozitivi.”

Motru

Sursa: Facebook

V-ar mai putea interesa: ESCROC – a făcut peste 500.000 de dolari vanzand online loțiune de protectie impotriva radiatiilor 5G

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *