motru 2

MOTRU – Primarul Gigel Jianu: Informare 04.05.2020

Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu a transmis, asa cum ne-a obisnuit informarea zilnica privind evolutia situatiei din localitate:

“Informare 04.05.2020

Deși numărul îmbolnăvirilor în municipiul nostru este în scădere, și chiar înregistrăm vindecări, vă anunț, cu tristețe, că în ultimele 24 de ore, s-a înregistrat un deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.
Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, care suferea de mai multe boli grave, ceea ce a făcut ca organismul său să nu poată lupta cu infecția. Bărbatul a fost înhumat, respectându-se procedurile impuse de reglementările în vigoare pentru aceste situații, iar Primăria Municipiului Motru a fost alături de familie, acordând tot sprijinul.
Îmi exprim profundul regret și adresez condoleanțe familiei îndurerate.

Altfel, situația îmbolnăvirilor în orașul nostru este în trend descendent, în ultimele 24 de ore fiind confirmate, la testarea genetică, doar 2 persoane infectate cu virusul SARS- Cov2, (date corespunzătoare orei 13.00).
Tot 2 persoane au fost internate în Spitalul Municipal Motru, în ultimele 24 de ore, și care așteaptă rezultatul testelor.

Astăzi, alte 4 persoane internate, au primit extraordinara veste că s-au vindecat și că vor fi externate! Ne bucurăm pentru toți și le dorim multă sănătate!

De la declanșarea crizei, în Spitalul Municipal Motru au fost internate 62 de persoane, până în prezent fiind diagnosticate cert 38 de persoane.

În prezent, 40 de persoane din municipiul Motru se află în atenția noastră, fiind în măsura izolării la domiciliu și care au o stare de sănătate bună.

Vă rog să respectați, în continuare, cu responsabilitate, măsurile de protecție impuse de autorități astfel încât să menținem trendul descendent al infectărilor și să ținem sub control extinderea îmbolnăvirilor.

Distanțarea socială și măsurile proprii de protecție sunt cele mai sigure soluții, astfel încât să depășim sănătoși această perioadă dificilă.
#ÎmpreunăTrecemȘiPesteAsta!”

Sursa: Facebook

V-ar mai putea interesa: COVID-19: Socrul unui angajat de la Directia Publica MOTRU a decedat in spital

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *