motru 2

MOTRU – Inca TREI cazuri de COVID-19 si un DECES

In informarea transmisa aseara de catre primarul municipiului Motru, Gigel Jianu s-a precizat ca au fost confirmate trei cazuri noi de pacienti testati pozitiv cu COVID-19, iar un pacient de 60 de ani ce a suferit un accident vascular si a decedat la Spitalul Targu Jiu, avea, printre altele si noul virus.

“Informare 14.05.2020

Înregistrăm încă o zi fără nici o internare la spitalul nostru.
În schimb, am primit rezultatele testelor pentru cei cinci pacienți internați zilele trecute, trei rezultate fiind pozitive iar două negative.
Bărbatul de 60 de ani, internat în urmă cu trei zile cu accident vascular cerebral și care a decedat la Spitalul din Tg. Jiu, era și el infectat cu SarsCov2, astfel că numărul celor decedați, care erau și infectați, a crescut la 2.
De asemenea, scade constant numărul persoanelor izolate la domiciliu, astăzi fiind în monitorizare doar 20.
Situația centralizată o găsiți în cartonașul de mai jos:

Motru, cazuri noi, covid-19, un deces, 14.05.2020

Sursa: Facebook

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *