Apa calda

Motru – Fara Apa Calda 6 zile

Municipiul Motru nu va fi alimentat cu apa calda in urmatoarele 6 zile din cauza unei avarii, conform unui comunicat postat de UATTA Motru:

ANUNȚ
Datorită unei avarii pe rețeaua magistrală de agent termic, începând cu data de 17.07.2021 se sistează furnizarea apei calde menajere.
Întrucât intervenția impune golirea rețelei și timp pentru răcirea canalului termic subteran, în care este amplasată conducta, estimăm că reluarea furnizării va avea loc în data de 23.07.2021.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Conducerea SC UATAA Motru SA

Sursa: Facebook

apa calda, Motru

Evident anuntul prin care locuitorii orasului erau anuntati ca vor ramane fara apa calda a starnit un val de reactii negative pe reteua de socializare unde a fost postat, vedeti link-ul de mai sus.

V-ar mai putea interesa: Motru – orașul lipsurilor

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.