CM lupte px

Orasul Motru are Campioni Mondiali: Florentina Georgiana Mantog – Campioana Mondiala la Lupte pe Plaja

Orasul Motru are un campion mondial: Florentina Georgiana Mantog – Campioana Mondiala la Lupte pe Plaja!

Flore, așa cum este cunoscută de către colegii ei, a început practicarea acestui sport încă de la vârstă de 7 ani, la clubul CS Minerul Motru, susținută mereu de către părinți și îndrumată cu cea mai mare pricepere de către antrenori.
Motivată de atingerea celor mai mari performanțe, având drept modele sportivi precum Alexander Karely sau Yui Susaki, cu foarte multa muncă prin antrenamentele zilnice, sportiva noastră a obținut foarte multe rezultate de excepție de-a lungul timpului, ultimul dintre acestea fiind, așa cum am menționat: cel de campioană mondială la lupte pe plajă.

În acest moment Florentina este legitimata la clubul Dinamo București, iar pregătirea ei se desfășoară la lotul național din București unde se antrenează 20 de ore pe săptămâna. Iar cand revine in localitatea natala antrenamentele nu se opresc si sunt facute la clubul de la care a pornit, CS Minerul Motru.

Deși este un sportiv de performanță ce alocă foarte mult timp antrenamentelor zilnice, Florentina este în același timp și un elev silitor, fiind mereu printre premianții clasei.

Felicitări, Florentina!

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.