mina zegujani2

Mina Zegujani plateste trei muncitori si trei sefi ai acestora desi se afla in conservare

Conform Gorjonline.ro mina din Zegujani ce se afla în coservare de foarte mult timp plătește trei muncitori și trei șefi ai acestora, mai exact trei șefi de echipă care conduc, de fapt, doi mineri și un vagonetar.
Din investigațiile făcute de sursa citata, unul dintre cei trei șefi de echipa ar fi chiar fratele directorului de la Departamentul Conservări Mine, Ilie Petrescu.

Pe lângă această situație revoltătoare, vine întrebarea: “ce fac acești oameni”, iar cei de la Gorjonline.ro precizează

La Mina Zegujani se reclamă o astfel de situație, în echipa de șase fiind trei șefi și alți trei subalternii. Primii trei sunt șefi tot timpul, restul de trei sunt trimiși și pe tarla, la șeful care și-a făcut cartierul general la Florești unde are nevoie de mână de lucru având animale, păsări și terenuri agricole.
Situația i-a fost adusă la cunoștința directorului Direcției Miniere și managerului CEO, cerându-se măsuri.

Mina Zegujani

Sursa: Gorjonline.ro

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *