David Primaria Motru

Mesajul lui Constantin David – Candidat pentru Primaria Motru

In urma cu cateva ore, pentru prima data de la conferinta de presa unde si-a anuntat candidatura pentru functia de primar, Constantin David a venit cu urmatorul mesaj:

Dragi motreni,
După cum mă cunoașteți am fost preocupat in permanență de binele comunității din care fac parte, mărturie stau lucrurile bune pe care le_ am realizat impreuna cu dumneavoastră in perioada in care am fost conducătorul celor două unități de elită ale mineritului gorjean, carierele Lupoaia si Roșiuța.
Vă invit să optați pentru un alt tip de primar, cu principii și viziuni care să respecte oamenii si să lucreze în slujba cetățeanului.
Am voința, putință, disponibilitate si forță să devin un primar care să fie alături de dumneavoastră .
Primarul trebuie să cultive onestitate, integritate, spiritul de echipă și loialitatea față de oameni.
Este timpul să ne luam orașul inapoi, nu este numai lupta mea, este lupta întregii comunități.
Cu respect,
Constantin David

Constantin David, Candidat, Primaria Motru
Sursa: Facebook

V-ar mai putea interesa: David Constantin – candidat pentru Primăria Motru

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.