Accident-tramvai-Lino-Golden-640x400

Lino Golden, implicat într-un accident rutier în timp ce conducea în București

Unul dintre cei mai populari cântăreți de trap din România, Lino Golden, a fost implicat într-un accident rutier joi după-amiază, în timp ce conducea pe Șoseaua Alexandriei din București. Potrivit unor surse, mașina artistului a intrat într-un tramvai, dar încă nu se cunosc detalii despre ce s-a întâmplat.

La fața locului au ajuns imediat poliția și ambulanța, care l-au dus pe Lino Golden la Spitalul Universitar din București. Nu se cunosc detalii despre starea lui de sănătate, dar se pare că a suferit doar răni ușoare.

Este important să menționăm că amândoi conducătorii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, dar nu s-a găsit alcool în sângele lor.

Lino Golden este un artist foarte popular, mai ales în rândul tinerilor. În acest moment, fanii săi sunt îngrijorați pentru starea lui de sănătate și speră că se va recupera cât mai repede posibil.

Incidentul de joi ne amintește cât de important este să fim prudenți atunci când conducem, indiferent de cât de buni șoferi credem că suntem. Sperăm că Lino Golden se va recupera repede și că își va putea relua activitatea în scurt timp.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre starea de sănătate a artistului sau despre incidentul rutier, stai cu ochii pe site-ul nostru de știri, unde vom posta cele mai noi informații în timp real.

Sursa: G4Media

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.