SPARTACUS

(VIDEO) Liderul ”răscoalei” din cartierul Rahova își cere scuze: ”Ami pare rau la domni politisti”

După evenimentele din Hunedoara  au tot continuat apară evenimente nedorite privind răbufniri ale persoanelor ce nu respecta ordonanțele militare,  ieri fiind un eveniment în Rahova, ce după postarea protagonistului a stârnit un val de ironii la adresa acestuia:

 Liderul ”răscoalei” din cartierul Rahova

Chiar daca poate parea un eveniment amuzant, au fost 37 de persoane chemate la audieri si retinute 9 persoane, iar interventia fortelor de ordine a fost una in forta, inclusiv cu focuri de arma.

Confrom informatiilor de pe StirilePROTV , incidente violente au avut loc, duminică, de Paște, în cartierul bucureșean Rahova, după ce mai mulți bărbați s-au luat la ceartă pe fondul consumului de alcool.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea conflictului din sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare.

Cu toate acestea, nicio persoană nu a fost rănită în urma folosirii armamentului, a anunţat Poliţia Capitalei.

În timpul acestui conflict, un polițist a fost rănit, însă acum este în afara oricărui pericol.

 Liderul ”răscoalei” din cartierul Rahova

Alte imagini din Sacele, Brasov:

ATENTIE: Imagini violente, cu un puternic impact emotional!

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *