Laura-Cosoi-1

LAURA COSOI, CRITICATĂ DUPĂ CE A PUBLICAT O POZA “NEPOTRIVITĂ” PENTRU UNII DINTRE URMĂRITORII EI

Laura Cosoi a fost criticata de catre unii dintre urmaritorii ei dupa ce a postat pe contul de Instagram o poza ce a lasat suspiciunea ca nu ar purta lenjerie intima.
Conform Libertatea.ro, Laura Cosoi mărturisește că a purtat lenjerie intimă în imagine. Vedeta a transmis și un mesaj pe contul de socializare: „A stârnit o grămadă de reacții care mai de care, nu înțeleg de ce oamenii se scandalizează că sunt într-un body și da, aveam și chiloți pe mine, dar dacă ești la mare în costum de baie nu mai e o problemă? Mă amuză foarte tare”

V-ar mai putea interesa: Sportivul din Motru Gigi Becali a debutat în box la Zalău

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.