italia

Șoc in Italia. Cea mai neagră zi de la declanșarea epidemiei. Numar record de decese

Italia se confruntă cu cea neagră zi de la declanșarea epidemiei. Număr record de decese în aceasta zi, fiind înregistrate 969.

Serviciul de Protecţie Civilă a anunţat vineri seară că bilanţul epidemic este de 9.134 de morţi în Italia, iar numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns la 86.489.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 5.959 de noi cazuri confirmate (în creştere faţă de 4.492 anunţate joi) şi 969 morţi (în crestere faţă de 662 de decese raportate în intervalul anterior de 24 de ore), a comunicat Serviciul italian de Protecţie Civilă.

Italia are acum al doilea cel mai mare număr de îmbolnăviri din lume, 86.498 de cazuri confirmate, la o populație de circa 60 de milioane de locuitori. Pe primul loc rămân Statele Unite, cu aproape 94.000 de cazuri, în timp ce China, țara unde a fost primul focar al pandemiei, rămâne pe locul al treilea cu 81.340 de cazuri.

Bilant lanivel global: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *