123131

ISU Gorj: Nu s-a confirmat prăbușirea unui avion la Motru

După ce ieri a fost o adevărată nebunie cu acest subiect, astăzi avem și confirmarea că este totul în regula și nimeni nu a avut de suferit, dar mai ales că nu s-a întâmplat un astfel de incident.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență transmite că ROMATSA a confirmat că un avion militar a survolat zona Motru la joasă înălțime. Nu este vorba, însă, despre prăbușirea vreunei aeronave.

Pe această cale vă îndrumam pe toți că în situații similare să vă păstrați calmul și, mai ales, să vă informați din surse sigure!

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *