iphone 12 lansare

iPhone 12 – Decizia Apple privind lansarea noului model

Decizia Apple privind lansarea iPhone 12 a fost aceea de a amana acest eveniment din cauza pandemiei.

Conform playtech.ro “Pentru 2020, Apple ar pregăti trei modele de iPhone 12: unul de 5,4 inci, unul de 6,7 inci și un altul de 6,1 inci. Cel din urmă ar fi doar o actualizare pentru ce-i iPhone 11 acum. Însă compania ar fi decis să amâne începerea producției pentru telefoanele de anul acesta.”

În acest context, este de așteptat ca lansarea iPhone 12 să aibă loc în octombrie sau chiar noiembrie, înainte de sărbătorile de iarnă. Analistul Apple Ming-Chi Kuo a afirmat că iPhone 12 este întârziat cu o lună și din cauza faptului că inginerii companiei nu pot zbura în China ca să verifice calitatea produselor.
Citeşte întreaga ştire: Compania Apple a luat o decizie care poate da peste cap planurile pentru lansarea iPhone 12.

iPhone 12 Lansare

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *