Cosmin Morega Tricotaje Motru

Interventie prompta a viceprimarului Cosmin Morega privind redeschiderea Fabricii de Tricotaje

Intr-o interventie la Radio Infinit, viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega puncteaza foarte clar importanta redeschiderii fabricii de confectii din Motru, apreciam acest tip de implicare si aceasta interventie foarte responsabila din partea unui reprezentant alt conducerii locale.

Evident siguranta angajatilor trebuie sa fie pe primul plan, dar asa cum mentioneaza si viceprimarul, Directia de Sanatate Publica ar trebui sa vina cu un plan de masuri, nu cu decizia de intrerupere a activitatii.

Este vorba de 348 de anjagati care nu au activitate, veniturile acestor familii putand fi grav afectate.
Viceprimarul subliniaza foarte clar nevoia de a redeschide activitatea, intr-o perioada atat de grea ca aceasta unde nu se mai discuta de crearea locurilor de munca, recomandat fiind sa le pastram macar pe cele actuale.

“Cosmin Morega nu exclude varianta ca angajatorul să-și mute activitatea în altă localitate, dacă autoritățile vor continua să-i țină afacerea închisă. DSP Gorj a dispus pe 5 mai, prelungirea cu încă două săptămâni a perioadei de suspendare a activității fabricii de tricotaje din Motru.”

Sursa: RadioInfinit

Interventie, viceprimar Motru, Cosmin Morega, Motru, Fabrica de tricotaje, fabrica de confectii

V-ar mai putea interesa: Cand se va deschide fabrica de tricotaje din MOTRU?

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *