jandarmbraila

Incident JENANT în Brăila: Un jandarm șuteaza un OM

Din păcate filmuletele din India cu oameni ai legii ce snopescu cu bătaia locuitorii orașelor au “prins” și printre oamenii legii de la noi, apărând un incident înregistrat video. JENANT

“Libertatea.ro a aflat că un jandarm din Brăila a comis gestul reprobabil, iar Jandarmeria Brăila a confirmat informaţia, specificând că totul s-a petrecut ieri.
Citeşte întreaga ştire: Incident şocant în Brăila. Un jandarm lovește un tânăr care ieșise la plimbare cu bicicleta

Totodată, IJJ Brăila a precizat că s-a format o comisie care va analiza situaţia şi va anunţa ulterior măsurile luate. „Vă comunic faptul că la nivelul inspectoratului a fost constituită o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni și cu alte informații. Cert este că nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv” a fost reacţia Jandarmeriei Brăila, la solicitarea Libertatea.”

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *