Motru sus7

Inca UN pacient confirmat pozitiv in MOTRU – Informare 03.05.2020

Primarul minicipiului Motru, Gigel Jianu a transmis in urma cu cateva minute situatia la zi din localitate?

“Informarere 03.05.2020

Informarea de astăzi cuprinde toate datele înregistrate, până la ora 13.00, la Spitalul Motru.

Pentru că am văzut că, întotdeauna, există un “Gică Contra” care să conteste informațiile comunicate, vă asigur că nimeni nu are nici un interes să ascundă vreo informație, cu atât mai puțin eu.

Avem de înfruntat și de învins o pandemie, de care nu se face vinovată nici o autoritate locală, județeană sau națională, un virus apărut pe alt continent și răspândit în întreaga lume.

Până astăzi la ora 13.00, la Spitalul Motru au fost internate 60 de persoane cu suspiciune de infectare cu SARS COV-2, din care 36 de persoane au fost confirmate pozitiv, 20 de persoane negativ, iar alte 4 persoane sunt în așteptarea rezultatului. La această situație trebuie să adăugăm și primul pacient din Motru infectat cu coronavirus, dar care nu a fost internat la spitalul nostru și a cărui stare de sănătate, în acest moment, este bună.

Motru, Gigel Jianu, Primar, informare,

Nu toți cei internați la spitalul nostru sunt din Motru!
Astfel, din totalul de 60 de persoane internate:
* din Motru sunt 33;
* din Tg. Jiu sunt 5;
* din Padeș sunt 5;
* din Cătunele sunt 3;
* din Covrigi sunt 2;
* câte unul din Olteanu, Tg. Cărbunești, Turceni, Runcu, Boca, Imoasa, Broșteni, Roșia de Amaradia, Mătăsari, Tismana, Verzești, Meriș.

De asemenea, internările în funcție de locul de muncă, precum și rezultatele probelor, sunt prezentate în tabelul de mai jos.”

Motru, Gigel Jianu, Primar, informare,

Sursa: Facebook

V-ar mai putea interesa: COVID-19 MOTRU: Asistenta medicala testata pozitiv cu noul coronavirus

Multa sanatate tuturor!

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *