Motru sus7

Inca TREI cazuri de pacienti confirmati cu noul CORONAVIRUS in MOTRU – 27 aprilie

Inca TREI cazuri de pacienti confirmati cu noul CORONAVIRUS in MOTRU

Si in aceasta zi, 27 aprilie 2020, primarul municipiului Motru, Gigel Jianu a venit cu precizari privind situatia din localitate:

“De la declanșarea pandemiei COVID-19, la Spitalul Municipal Motru au fost internate ca suspecte de infecție cu virusul SARS-Cov 2, un număr de 36 +1 persoane, din care 18 cu domiciliul in Municipiul Motru.

Până în acest moment, au fost diagnosticate cert 21+1 persoane, dintre acestea, în ultimele 24 de ore, 3 persoane fiind testate pozitiv.
Din toți pacienții diagnosticați pozitiv, 14 sunt din Motru iar 8 din alte localități.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, la Spitalul Motru au fost internate pentru supraveghere medicală 5 persoane care prezentau simptome specifice infectării.

Niciuna dintre persoanele internate, astăzi, nu sunt din municipiul Motru, ci una din orașul Turceni, una din comuna Runcu, câte o persoană din localitățile Cătunele, Boca și una din localitatea Imoasa- județul Mehedinți.

În prezent, la Spitalul Motru sunt internate 11 persoane cu suspiciune de infectare, pacienții testați pozitiv fiind redirecționați către Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Tg-Jiu și Spitalul suport Tg Cărbunești, având o stare de sănătate generală bună.

În acest moment, la nivelul municipiului Motru sunt 322 de persoane pentru care s-a dispus izolarea la domiciliu, niciuna dintre acestea neprezentând simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

În continuare, vă rog să respectați regulile impuse de autorități, să respectați normele de distanțare socială prevăzute de ordonanțele militare, să evitați locurile aglomerate și să respectați regulile de igienă impuse de specialiști.

Cu toții trecem printr-o situație dificilă, însă respectând aceste condiții, reușim să depășim această criză!”

Sursa: Facebook

pacienti conformati, Motru, Gigel Jiau, informare

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *