motru 2

Inca DOI pacienti confirmati pozitiv in MOTRU – 07.05.2020

In decursul zilei, conform informarii primarului Gigel Jianu, doua dintre rezultatele testelor facute au fost pozitive:

Informare 07.05.2020

În ultimele 24 de ore, la Spitalul Municipal Motru, nu a mai fost internată nici o persoană cu suspiciune de infectare cu coronavirus.

De asemenea, tot în acest interval de timp, au fost primite rezultatele probelor pentru cinci pacienți testați, trei rezultate fiind negative și pacienții au fost externați, iar două rezultate pozitive, pacienții fiind transferați la Spitalul din Tg Cărbunești.

În acest moment mai sunt doar două persoane internate, pentru care încă nu au venit rezultatele și un număr de 32 de persoane izolate la domiciliu.

Se poate constata că, începând cu data de 05.05.2020, nici o persoană internată nu este din Motru, semn că măsurile de prevenție dau rezultate.

Pentru a reuși să stopăm răspândirea și infectarea cu coronavirusul SarsCov2, se impune ca, în continuare, să respectăm măsurile de prevenție anunțate, să purtăm măști de protecție și să dezinfectăm mâinile foarte des.

pacienti confirmati pozitiv, Motru, Gigel Jianu

Sursa: Facebook

V-ar mai putea interesa: Romanii REVOLTATI pe internet: Catedrala Mantuirii Neamului apare pe Google Maps cu alt nume

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *