Ludovic Orban

Guvernul Romaniei a ales intre crestere PENSIILOR si cresterea ALOCATIILOR pentru copii

Guvernul Romaniei a ales intre crestere pensiilor si cresterea alocatiilor pentru copii.
Conform RadioOltenia.ro pensiile din sistemul public vor crește, de la 1 septembrie, dar procentul de majorare va depinde de starea economiei, a declarat premierul Ludovic Orban, aseară, într-un interviu la România TV. Șeful guvernului a amintit că economia României a suferit din cauza situației create de coronavirus și a adăugat că, potrivit legii, după primul semestru al anului, va fi prezentat raportul privind situația economică și bugetară. Abia atunci se vor putea face prognoze de evoluție, a precizat Ludovic Orban

Cât despre dublarea alocațiilor copiilor, Ludovic Orban a afirmat că impactul unei asemenea măsuri ar fi foarte mare, astfel că Executivul o să ”încerce” o creștere cu cât va ”permite situația bugetară și situația economică”.

”Dublarea alocațiilor, impactul anual a unei astfel de măsuri este de 7,3 miliarde. De unde să găsești 7,3 miliarde suplimentare? Este o sumă mare. Sigur o să încercăm să creștem alocația cu cât ne va permite situația bugetară și situația economică”, a declarat Ludovic Orban.

Sursa RadioOltenia.ro

V-ar mai putea interesa: RABUFNIRE “Stați in casa, dar sclavii au voie sa meargă sa muncească”

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *