Gigel Jianu fara masca

Gigel Jianu – acuzat ca sfideaza legile – Inspectie fara masca

Intr-o discutie pe pagina de socializare Facebook un membrul al grupului “Motru – Stiri Locale” a observat ca intr-o inspectie avuta de catre primarul muicipiului Motru, Gigel Jianu la spitalul din locatitate, acesta nu purta masca de protectie.

Primarul Gigel Jianu a apărut fără mască, sfidând legile impuse în starea de alertă.
P.S
ORDINUL nr. 874/81/2020, privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, prevede că: ”pe durata stării de alertă, în spațiile publice închise, spațiile comerciale și la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție”.”

Articolul a strans cateva comentarii, nu prea placute pentru primar, iar cel mai amuzant pare a fi “Jianu ne a lasat …masca pe toti in cei 4 ani”

Gigel Jianu, Fara masca
Sursa: https://www.facebook.com/gigel.jianu

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.