ghiocela

Ghiocela se implică în combaterea noului Coronavirus

Pe lângă toate aspectele negative aduse de acest virus, atât în plan economic cât și social ce le auziți zilnic pe toate programele de știri, acest virus ne-a învățat unele lucruri pe care nu le aveam chiar atât de bine însușite. În primul rand ne-a învățat să fim uniti, fim mai buni, îi ajutam pe cei din jurul nostru.

    Asta se întâmplă și în Gorj acum unde o mână de oameni fact tot posibilul, din punct de vedere financiar și logistic achiziționeze o linie completa PCR,pentru testarea și diagnosticarea certa a pacienților infectați COVID-19,și doneze respectivul laborator genetic Spitalului Județean de Urgenta Tg Jiu,cu titlu gratuit, așa cum precizează și medicul Niculescu Bogdan.

Poate este trist a fost nevoie de aceasta inițiativă și statul nu se ocupa de aceste lucruri cu prioritate, însă aceasta mana de oameni face posibila diagnosticarea și cel mai important prevenția răspândirii acestui virus. Astfel, vrem felicitam pe aceasta cale lanțul de magazine Ghiocela din Motru care a donat deja suma de 30.000RON și în urma discuției avute cu patronul companiei am primit promisiunea de suplimentare în caz de nevoie.

Acest gest ar trebui urmat de cât mai mulți dintre noi, așa cum au făcut-o și alti oameni de afaceri din Gorj ce vor fi nominalizați la finalul proiectul de către dl Dr. Niculescu Bogdan. Multa sănătate tuturor, fiți precauți și urmați recomandările autorităților! Aveți grija de dumneavoastră!

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *