j02dw86eotj91

George Simion a pus o harta orientativa cu ce poti sa vezi/faci la nunta lui

Un pas foarte important pentru George Simion, acela de a se casatori, un pas importnat pentru orice om.
Acum câțiva ani “își vindea apartamentul” asa cum scriau cei de la https://www.ziaruldevrancea.ro/, ca să participe la europarlamentare și acum nunta lui este literalmente un festival, in conditiile in care el se lauda ca isi doneaza 90% din salariul de parlamentar. Si daca este adevarat, cine il mai plateste in plus pe George Siomion de isi permite aceste exhibiții?
De ce doreste acest parlamentar sa cheltuiasca atat de multi bani cu o nunta, sa se faleasca? Nu poza in om de rand si plangea ca primeste prajituri gratis prin parlament iar copiii tarii nu primesc nici macar un corn cu lapte?
Evenimentul (nu ne referim la casatoria celor doi) este unul care sa ii faca gelosi si pe cei mai risipitori interlopi.
Va lasam pe dumneavoastra sa “cercetati” aceasta harta, dar sper ca este doar o gluma proasta si ca nu este nimic adevarat acolo.
Se pare ca la noi in tara totul este posibil si indiferent daca aceasta nunta este “pe bune” sau nu lumea il voteaza in continuare

Sursa: https://georgesimion.ro/harta/

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.